Verzenden

Wij vinden een snelle levering belangrijk, daarom heb je artikelen die je voor 14:00 uur besteld de volgende dag al in huis. Alle bestellingen die na 14:00 uur binnen zijn ontvang je binnen 1 á 2 werkdagen. Wij bezorgen ook op zaterdagen, alleen niet op zondagen en feestdagen.


U kunt uw gewenste servicepunt selecteren of de optie kiezen om uw bestelling bij een afhaalpunt te laten bezorgen. Zodra uw bestelling is verzonden, kunnen we uw afleveradres niet meer wijzigen. Als uw bestelling niet binnen 3 werkdagen wordt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.


Als u om welke reden dan ook uw online aankoop wilt retourneren, mag u binnen 100 dagen * gratis retourneren. De periode van 100 dagen begint op de dag dat u de bestelling ontvangt.


Het terugsturen kun je heel gemakkelijk zelf regelen via onze retourservice:


Stap 1: ga naar ‘Klik hier om te retourneren’ op onze website en meld je retour aan


Stap 2: volg de 5 stappen in het retourproces; bekijk zending: postcode en het trackingnummer van je bestelling. Dit nummer vind je in de track & trace e-mail en/of op de verzendlabel op de doos.


Stap 3: verpak de artikelen netjes in de originele verpakking en voeg de factuur toe


Stap 4: geef het pakket af bij het door jou gekozen drop- off punt.


Zodra het pakket bij ons binnen is dan ontvang je van ons een bevestigingsmail. Heb je geen mail ontvangen, laat het ons dan weten.


* Dit geldt alleen voor Nederland, België en Luxemburg. Bij retourneren vanuit overige landen berekenen wij wel kosten. Kijk hier voor de tarieven.