Verzenden

Wij vinden een snelle levering belangrijk, daarom heb je artikelen die je op werkdagen voor 14.00 uur besteld de volgende dag al in huis. Alle bestellingen die na 14.00 uur binnen zijn ontvang je binnen 1 á 2 werkdagen. Ook snel toch! Wij bezorgen ook op zaterdagen, alleen niet op zondagen en feestdagen.


U kunt uw gewenste servicepunt selecteren of de postbedrijf (PostNL of DPD) kiezen om uw bestelling bij een afhaalpunt te laten bezorgen. Deze diensten zijn gratis. Zodra uw bestelling is verzonden, kunnen we uw afleveradres niet meer wijzigen. Als uw bestelling niet binnen 3 werkdagen wordt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.


Wat gebeurt er met je bestelling als je niet thuis bent?

De bezorger van PostNL of DPD biedt de bestelling aan op het afleveradres. Mocht je niet aanwezig zijn, dan ontvang je hiervan een notificatie. Dit kan door middel van een briefje in de brievenbus of via de Track & Trace link.


PostNL en DPD laat dan weten met één van de volgende twee opties waar je bestelling is:

- De bestelling ligt bij de buren

- De bestelling ligt bij een afhaalpuntHerroepings-

recht

Volgens de wet zijn wij verplicht de volgende tekst op onze pagina op te nemen. Ondanks dat de tekst wellicht wat verwarrend is willen wij je ervan verzekeren dat deze tekst niets af doet aan ons retourbeleid: je hebt nog steeds 100 dagen de tijd om je bestelling te retourneren.


U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor modelformulier voor herroeping

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.Gevolgen van de herroeping


Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.


Ons retouradres

Braid Amsterdam (OTX)

Rijnlanderweg 766F

2132 NM Hoofddorp


U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."


Als u om welke reden dan ook uw online aankoop wilt retourneren, mag u binnen 100 dagen * gratis retourneren. De periode van 100 dagen begint op de dag dat u de bestelling ontvangt.


Het terugsturen kun je heel gemakkelijk zelf regelen via onze retourservice:


Stap 1: ga naar ‘Klik hier om te retourneren’ op onze website en meld je retour aan


Stap 2: volg de 5 stappen in het retourproces; bekijk zending: postcode en het trackingnummer van je bestelling. Dit nummer vind je in de track & trace e-mail en/of op de verzendlabel op de doos.


Stap 3: verpak de artikelen netjes in de originele verpakking en voeg de factuur toe


Stap 4: geef het pakket af bij het door jou gekozen drop- off punt.


Zodra het pakket bij ons binnen is dan ontvang je van ons een bevestigingsmail. Heb je geen mail ontvangen, laat het ons dan weten.


* Dit geldt alleen voor Nederland, België en Luxemburg. Bij retourneren vanuit overige landen berekenen wij wel kosten. Kijk hier voor de tarieven.